Retur-og omBytning

Vi accepterer returneringer og vil refundere dig for dit køb under omstændighederne beskrevet nedenfor. For at være berettiget til returnering eller ombytning, skal alle ure være sendt tilbage til os inden for 30 efter køb, og de skal sendes tilbage i original stand (nyt og ubrugt) med:

1. Ur i original, virkende tilstand uden fejl
2. Ingen ridser eller skader af nogen art
3. Ingen ændringer på armbåndet
4. Købsbevis med original æske/dokumentation og indpakning

30-Dages Penge Tilbage Garantie

Alle køb fra CityWatches.dk er berettiget til en 30-Dages Penge Tilbage Garanti. Hvis du af en eller anden årsag ikke er glad for dit køb, kan du sende dit ur retur i dets originale stand uden nogle fejl inden for 30 dage efter dit køb. Alle udgifter til fragt, håndtering og indpakning betales af køber. Faktiske forsendelsesomkostninger til køberen vil blive fratrukket den endelige refusion (Så selv hvis du ikke betalte for fragt, det vil sige valgte Gratis Forsendelse, vil de faktiske forsendelsesomkostninger stadig blive fratrukket den endelige refusion).

Ombytnings Politik

Vi accepterer ombytning af varen, hvis du ikke er tilfreds med dit valg af ur. Forsendelsesomkostninger betales af køber begge veje. Vi kan tilbyde dig et hvilket som helst andet ur efter eget valg, med prisforskellen lagt til eller refunderet.

Vi er ikke ansvarlige for nogle uheld i forbindelse med returnering/ombytning. Vi accepterer ikke defekte ure til returnering eller ombytning. Alle vores ure bliver kontrolleret, inden de sendes afsted til dig. Hvis dit ur ikke virker som forventet, så vær venlig at sende os en email først.