Vilkår for brug

Læs disse vilkår og betingelser omhyggeligt, inden du bruger https://www.citywatches.dk (“Webstedet”), der ejes og drives af Citywatches.dk.

Din adgang til og brug af Tjenesten er betinget af din accept af og overholdelse af disse Vilkår. Disse vilkår gælder for alle besøgende, brugere og andre, der har adgang til eller bruger tjenesten.

Ved at få adgang til eller bruge nogen del af hjemmesiden accepterer du at være bundet af vilkårene og betingelserne for disse aftaler. Hvis du er uenig i nogen del af vilkårene i aftalerne, kan du ikke få adgang til hjemmesiden eller bruge tjenesten.

For henvendelser vedrørende vores mærke, pris, funktioner, fragt mv. Besøg hjemmesiden eller kontakt os på cs@citywatches.dk for yderligere oplysninger.

Site Ownership and Usage

Citywatches.dk forbeholder sig det fulde ejerskab af denne hjemmeside og dets indhold, som omfatter, men må ikke være begrænset til reklame, markedsføring, fotos, lyd, billeder, design, software, tekst og andet materiale.

Vores ejendomsrettigheder er beskyttet af indenlandske og internationale ophavsretlige love og andre intellektuelle ejendomsrettigheder. Reproduktion og brug af indholdet, uden forudgående skriftligt samtykke, på nogen form eller måde er forbudt og kan medføre strenge søgsmål.

Levering af service

Dette redegør for Citywatches.dk’s grundlæggende forpligtelse til at yde tjenester, der indgår i aftalen. Hvis der skal foretages ændringer af kunden eller brugeren af ​​vores hjemmeside, skal ordlyden ændres lidt, ellers kan dette punkt behandles i skemaet.

Betaling og import

Importafgifter og lokale afgifter er IKKE inkluderet i den angivne pris på varer, der leveres til ethvert sted, medmindre det udtrykkeligt er angivet. Du vil være ansvarlig for betaling af alle importafgifter og lokale afgifter inklusive administrationsgebyrer ved modtagelse. Du vil også være ansvarlig for opklaringen af ​​varerne ved at give alle toldoplysninger, hvis de har brug for det.

Forsikring

Forsikring for ekspresforsendelsesmetoder (fx FedEx, DHL, UPS, EMS) er tilvejebragt af de respektive transportører. Så, hvis varen går tabt eller beskadiget i transit, skal forsikringsanmodningen indleveres hos transportøren. Vi kan indgive kravet på dine vegne, eller du kan gøre det selv fra dit land. Hvis du vælger at indgive kravet, sender vi alle relevante oplysninger til transportøren, og hvis kravet er godkendt, refunderes kravet til dig. Hele kravprocessen kan tage 2-4 uger.

Garanti- og forhandlerstatus

Alle vores ure afhænger af mærket, enten med vores to års internationale garanti eller producentgaranti. Hvis uret er under fabrikantgaranti, skal du i tilfælde af garantibevis henvise til garantibogen og få uret repareret hos producentens servicecenter. I tilfælde af reparation under vores garanti, send os venligst en e-mail med detaljer og om nødvendigt også et par fotos. Hvis problemet ikke kan løses, vil vi bede dig om at returnere uret til os. Uret vil blive repareret på vores bekostning og returneret til dig. Læs venligst garantioplysningerne her:

Kommentarer og udtalelser

Med henblik på offentliggørelse kan vi sende dig en godkendelsesanmodning til dig for at bruge dine positive kommentarer om vores produkt (er) og / eller service. Vi vil altid søge dit samtykke, inden du bruger din kommentar til offentliggørelse. I intet tilfælde vil dit fulde navn blive vist. Hvis du til enhver tid ønsker at fjerne testamentet, send os en mail på cs@citywatches.dk, og vi vil fjerne testamentet næste arbejdsdag.

Indhold

I mellemtiden er alt indhold, der findes på hjemmesiden, kun til orienteringsformål. Citywatches.dk giver ingen oplysninger om nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​oplysninger på dette websted eller findes ved at følge et hvilket som helst link på dette websted.

Citywatches.dk er ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller undladelser i disse oplysninger eller for tilgængeligheden af ​​disse oplysninger. Citywatches.dk er ikke ansvarlig for tab, skader eller skader på displayet eller brug af disse oplysninger.

Site Access

De fleste dele af hjemmesiden er tilgængelige for alle brugere. Men af ​​sikkerhedsmæssige årsager er nogle dele af hjemmesiden kun tilgængelige, hvis du har bestilt en ordre hos os og har et ordrenummer.

Brugerkonto

Vi kræver ikke, at du opretter en brugerkonto for at bestille med os.

Vi samler dine detaljer i rækkefølge til:

 • Send information; svare på henvendelser og / eller andre forespørgsler eller spørgsmål
 • Processforespørgsel og sende oplysninger og opdateringer vedrørende din anmodning. Du skal dog give os komplette og nøjagtige oplysninger.
 • Vi kan også sende dig yderligere oplysninger vedrørende vores service, gebyrer og afgifter, betalinger og ændring af service

Se venligst vores privatlivspolitik for yderligere oplysninger.

Site Uptime

Alle rimelige foranstaltninger træffes af os for at sikre, at denne hjemmeside er operationel hver dag. Men lejlighedsvis tekniske problemer kan resultere i noget nedetid, og derfor er vi ikke ansvarlige, hvis denne hjemmeside ikke er tilgængelig til enhver tid.

Hvor det er muligt, forsøger vi altid at give advarsel om vedligeholdelsesproblemer, der kan resultere i nedetid på hjemmesiden, men vi er ikke forpligtet til at give en sådan meddelelse.

Besøgte Materialer

Ethvert materiale, som en besøgende på denne hjemmeside sender eller stiller ind på denne hjemmeside, betragtes som ikke-proprietære og ikke-fortrolige. Vi har ret til at kopiere, udlevere, distribuere eller bruge til et andet formål, som vi finder passende for alt materiale, der leveres til os, med undtagelse af personlige oplysninger, hvis anvendelse er omfattet af vores privatlivspolitik.

Når du bruger denne hjemmeside, må du ikke sende eller sende til eller fra denne hjemmeside noget materiale:

 • For hvilket du ikke har opnået alle nødvendige samtykker
 • Det er diskriminerende, uanstændigt, pornografisk, ærekrænkende, der kan incitere rashat, i strid med fortrolighed eller privatlivets fred, hvilket kan forårsage irritation eller ulempe for andre, der tilskynder til eller udgør en adfærd, der anses for strafbar handling, giver anledning til en civilretligt ansvar eller på anden måde strider mod Singapores lov
 • Som er skadeligt i naturen, herunder og uden begrænsning computervirus, trojanske heste, beskadigede data eller anden potentielt skadelig software eller data

Ansvarserklæringer

Citywatches.dk repræsenterer ikke eller tilslutter sig nøjagtigheden eller pålideligheden af ​​oplysninger, indhold eller annoncer, der er indeholdt på, distribueret via eller linket, downloadet eller adgang til nogen af ​​de tjenester, der findes på denne hjemmeside, eller kvaliteten af ​​produkter, informationer eller ethvert andet materiale, der vises, købt eller opnået af dig som følge af en annonce eller andre oplysninger eller tilbud i eller i forbindelse med de heri nævnte tjenester.

Du anerkender herved, at enhver afhængighed af materialer skal være på egen risiko.

Citywatches.dk forbeholder sig ret til, efter eget skøn og uden nogen forpligtelse, at forbedre eller rette fejl eller forsømmelser i nogen del af tjenesten eller materialerne på vores hjemmeside.

Links til og fra andre hjemmesider

 • På hele denne hjemmeside kan du finde links til tredjeparts hjemmesider. Tilvejebringelsen af ​​et link til et sådant websted betyder ikke, at Citywatches.dk støtter denne hjemmeside. Hvis du besøger et websted via et link på denne hjemmeside, gør du det på egen risiko.
 • Enhver part, der ønsker at linke til denne hjemmeside, har ret til at gøre det, forudsat at nedenstående betingelser overholdes
 • Du søger ikke at medføre, at vi påtegner en anden parts tjenester eller produkter, medmindre dette er aftalt med os skriftligt.
 • Du forveksler ikke dit forhold til denne hjemmeside; og

Det websted, hvorfra du linker til denne hjemmeside, indeholder ikke offensivt eller på anden måde kontroversielt indhold eller indhold, der krænker intellektuelle ejendomsrettigheder eller andre tredjeparts rettigheder.

Ved at linke til denne hjemmeside i strid med vores vilkår, skal du skadesløse os for ethvert tab eller tab som følge af denne hjemmeside som følge af sådan sammenkædning.

Følgende tab

 • Citywatches.dk er under ingen omstændigheder ansvarlig for eller ansvarlig for økonomisk eller andet tab eller skade som følge af fejl eller brug eller misbrug af hjemmesiden
 • Citywatches.dk sikrer, at data på deres websted regelmæssigt sikkerhedskopieres manuelt, og at der foreligger en beredskabsplan for at minimere mulige tab som følge af softwarefejl.
 • Desværre er ondsindet software, spionvare, virus og website hacking almindelige trusler, og Citywatches.dk kan ikke holdes ansvarlig for problemer, der udvikler sig på færdige websteder som følge af sådan ulovlig aktivitet.

Levering af materialer

Brugerne på vores hjemmeside skal levere alle de oplysninger, der kræves for Citywatches.dk, for at kunne gennemføre efterspørgselsoverensstemmelsen med den aftalte specifikation. Sådanne oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til, fotografier, skriftlige kopier og andre trykte materialer.

Godtgørelse

Du accepterer at skadesløse, forsvare og holdes ufarlige Citywatches.dk, dets moderselskab, datterselskaber, datterselskaber, embedsmænd, direktører, medarbejdere, agenter, repræsentanter, leverandører og distributører fra og imod alle krav, forpligtelser, skader, tab, omkostninger, udgifter eller gebyrer (herunder rimelige advokatgebyrer), som sådanne parter måtte opstå som følge af eller som følge af din (eller nogen, der bruger din konto) overtrædelse eller brud på nogen form for repræsentation eller forpligtelse i henhold til disse Site Terms.

 • Citywatches.dk er under ingen omstændigheder ansvarlig for eller ansvarlig for økonomisk eller andet tab eller skade som følge af fejl eller brug eller misbrug af vores hjemmeside
 • Citywatches.dk sikrer, at data på deres websted regelmæssigt sikkerhedskopieres manuelt, og at der foreligger en beredskabsplan for at minimere mulige tab som følge af softwarefejl.

Citywatches.dk forbeholder sig retten til at påtage sig det eksklusive forsvar og kontrol af ethvert andet spørgsmål, der på anden måde er genstand for erstatning fra dig og i så fald Du accepterer at samarbejde med vores forsvar af et sådant krav.

Gebyrer og Betaling

Priserne for vores mærke af ure er beskrevet på hjemmesiden og er indarbejdet i disse Betingelser ved henvisning og Citywatches.dk forbeholder sig ret til at ændre priser, produkter og tjenester til enhver tid uden forudgående varsel.

Denne bestemmelse indeholder standardpositionen for fakturering og betaling. Eventuelle særlige vilkår skal lægges i skemaet. Uanset hvilken måde det går, kan manglende betaling medføre annullering af tjenester.

Afbestilling af ordrer

Vi har ret til at annullere din ordre (som vi har accepteret) til enhver tid og af en eller anden grund uden forudgående samtykke eller aftale med skriftlig meddelelse om en sådan annullering. Ved en sådan annullering af din ordre gælder følgende bestemmelser:

 1. Vi er ikke længere forpligtede til at afgive ordren til dig;
 2. Vi refunderer straks til dig, uden renter eller kompensation, de betalinger, du har foretaget til os med hensyn til ordren; og
 3. Når en sådan tilbagebetaling foretages til dig som nævnt i 2 ovenfor, skal du ikke have yderligere krav mod os som følge af eller i forbindelse med den nævnte annullering af din ordre.

Forsendelse

Citywatches.dk leverer produkterne til købers adresse via Shipping / Couriers-partnere. Titel og risiko for tab for alle produkter bestilt af dig, skal videresende til dig på Citywatches.dk’s forsendelse til Shipping / Couriers-partner.

Hvis du nægter at modtage pakken fra kureren, og hvis kureren returnerer pakken til os, trækkes alle tilknyttede forsendelsesomkostninger, returforsendelsesomkostninger og eventuelle afgifter / skatter, der opkræves på forsendelsen, fra refusionsbeløbet. Hvis du nægter at modtage pakken, og som følge heraf opgiver kureren pakken, udstedes der ingen refusion.

Levering

Anslået leveringstid vises på forsendelsesinformationssiden. Når du bestiller din ordre, vil du modtage en email med et resumé af ordren.

Nogle gange kan levering tage længere tid end normal tid på grund af uforudsete forhold som:

 1. Dårlig vejr
 2. Flyforsinkelser
 3. Politiske forstyrrelser
 4. Andre uforudsete omstændigheder

Vi vil heller ikke kunne kompensere for nogen psykisk lidelse eller for økonomisk tab som følge af forsinket levering.

Udskiftning

Erstatning er handlingen eller processen med at erstatte noget i stedet for en anden. En køber kan anmode om udskiftning, når han ikke er tilfreds med varen, årsagen er beskadiget i forsendelsen, defekt vare, vare (r) mangler, forkert forsendelse og lignende.

Køber skal opkræve udskiftningsanmodningen inden for 3 dage fra datoen for levering af produkter. Køber skal opkræve en udskiftningsanmodning ved at kontakte os for udskiftning. Følgende er de vigtigste årsager:

 1. Pakken blev beskadiget
 2. Punktet var defekt
 3. Vare død ved ankomst
 4. Punkt (er) manglede
 5. Forkert post sendt

Udskiftningsbetingelser:

Citywatches.dk accepterer kun udskiftning, hvis følgende betingelser er opfyldt:

 • For at være berettiget til tilbagesendelse skal dit ur være ubrugt og i samme stand som du har modtaget det;
 • Det skal også være i den originale emballage
 • Etiketterne på uret skal være intakte;
 • Uret eller uret skal være ubrugt og i ubeskadiget stand
 • Bemærk: Hvis samme vare ikke er tilgængeligt, refunderer Citywatches.dk det beløb, du har betalt.

Returneringer og udvekslingspolitik

Du accepterer vores Returns and Exchange Policy detaljeret her:

Vores Service Ændring og Afbestillingsregler

Vi stræber efter at sikre behandling af vores service i tide. Hvis du ønsker at annullere eller ændre din anmodning, kan du gøre det, hvis produktet endnu ikke er leveret eller tjenesten endnu ikke er afgivet. For at annullere eller ændre din anmodning bedes du kontakte vores kundeservice på cs@citywatches.dk.

Afslutning

Vi kan opsige eller suspendere adgangen til vores Service straks uden forudgående varsel eller ansvar, uanset årsag, herunder uden begrænsning, hvis du overtræder Vilkårene.

Alle bestemmelser i de Betingelser, som af deres art skal overleve opsigelse, skal overleve opsigelse, herunder uden begrænsning ejerskabsbestemmelser, garantibeviser, erstatning og ansvarsbegrænsninger.

Force majeure

Citywatches.dk accepterer ikke noget ansvar eller ansvar i forbindelse med manglende opfyldelse af forpligtelsen, herunder forpligtelser nævnt i disse brugsbetingelser forårsaget af force majeure dvs. eksterne kræfter uden for vores kontrol, herunder men ikke begrænset til terrorisme, naturkatastrofer , strejker eller elfejl. I sådanne tilfælde vil aftalen mellem Citywatches.dk og brugeren blive annulleret, og eventuel betaling vil blive refunderet.

Diverse

Citywatches.dk forbeholder sig retten til at undersøge klager eller rapporterede overtrædelser af Site Terms og at træffe foranstaltninger Citywatches.dk anser det for hensigtsmæssigt, herunder men ikke begrænset til at indberette enhver formodentlig ulovlig aktivitet til retshåndhævende embedsmænd, tilsynsmyndigheder eller andre tredjeparter og afsløre eventuelle oplysninger, der er nødvendige eller passende for sådanne personer eller enheder, der vedrører brugerprofiler, e-mail-adresser, brugshistorie, udgivne materialer, IP-adresser og trafikoplysninger.

Citywatches.dk forbeholder sig ret til at søge alle retsmidler, der er tilgængelige ved lov og i egenkapital for overtrædelser af disse Site Terms, herunder men ikke begrænset til retten til at blokere adgang fra en bestemt internetadresse til hjemmesiden.

Disse omfatter ved henvisninger eventuelle meddelelser på hjemmesiden og udgør hele aftalen med hensyn til adgang til og brug af hjemmesiden. Hvis nogen bestemmelse i disse Site Terms er ulovlig, ugyldig eller uhåndhævelig, anses denne bestemmelse for at være adskilt fra de øvrige bestemmelser og påvirker ikke deres gyldighed og eksigibilitet.

Ingen afkald

Citywatches.dk kan vælge at ikke tage skridt mod din manglende overholdelse af disse vilkår for brug. Vi har dog stadig ret til at bruge vores rettigheder i tilfælde af efterfølgende brud på brugsbetingelserne.

Lovvalg og jurisdiktion

Disse Vilkår skal styres og fortolkes i overensstemmelse med Singapore lov, uden hensyntagen til dets lovbestemmelser.

Vores undladelse af at håndhæve enhver ret eller bestemmelse af disse Vilkår betragtes ikke som en afkald på disse rettigheder. Hvis nogen bestemmelse i disse vilkår anses for at være ugyldig eller uafdrives af en domstol, forbliver de resterende bestemmelser i disse vilkår gældende. Disse vilkår udgør hele aftalen mellem os om vores Service og erstatter og erstatter eventuelle tidligere aftaler, vi måtte have mellem os om Tjenesten.

Vilkår og betingelser Ændringer

Disse Vilkår for brug kan ændres fra tid til anden. Vi forbeholder os ret til, efter eget skøn, at ændre eller erstatte disse Vilkår til enhver tid. Du rådes til at læse vores vilkår hver gang du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke accepterer de nye vilkår, skal du stoppe med at bruge tjenesten.

Vi forbeholder os ret til at kunne opsige adgangen til bestemte brugere, hvis disse brugere misbruger vores hjemmeside.

Dette er at informere vores brugere om, at vi forbeholder os ret til at ændre vores driftsmodul til enhver tid.

Vi vil stadig gøre det klart her, at indholdet, logoet, videoen eller det visuelle design mv og varemærker er eksklusive ejendom af Citywatches.dk. Uautoriseret brug af disse varemærker, for ethvert formål eller i forbindelse med et produkt eller en tjeneste, der ikke er forbundet med Citywatches.dk, er strengt forbudt.

Hvis du er interesseret i brug af nogen del af denne hjemmeside, kan du anmode om vores samtykke ved at sende en email på cs@citywatches.dk.

Hvis du har spørgsmål, bekymringer, kommentarer eller klager vedrørende disse Vilkår og betingelser og / eller vores indsamling eller brug af personlige oplysninger, eller hvis du ønsker at stoppe behandlingen af ​​dine personlige oplysninger til et bestemt formål eller formål, så kontakt venligst: Citywatches.dk på cs@citywatches.dk, Korrespondanceadresse: 1 UBI CRESCENT #06-05 NUMBER ONE BUILDING SINGAPORE (408563), Singapore. Kontaktnummer: +65 68168400.